V IQL National Tournament avslutas, den första federerade turneringen som vi anordnar 2022.

Det hölls från 19 till 27 mars i en mycket ogynnsam månad på grund av vädret som satte familjernas ansträngningar och organisationen av turneringen på prov.

Manliga och kvinnliga ungdomskategorier (under 12)

Asier Gentil Arjona (IQL) vann turneringen i kategorin herrjunior i en bra final mot Ángel Candela. Spelaren Enzo Ferreira Yoshimura (IQL) kunde inte ta sig förbi den första omgången.

Spelaren från Calpe, Alicia Penella, vann Kate Nececka från IQL i kategorin kvinnor.

Barns kategori män och kvinnor (under 14)

Taisiia Stukalova odiskuterad mästare i turneringen utropades. På uppdrag av IQL deltog Shamella Hoogelander, Kate Nececka och Milana Knoseva.

David Hustin Han uppfyllde prognoserna och vann turneringen och slog Stanley Feltham i finalen. Spelaren Adrián Domínguez Valdeande (IQL) kunde inte ta sig förbi den första omgången.

Kvinnlig kadettkategori (Under 16)

Mästaren var Taisiia Stukalova, som fördubblades Shamella Hoogelander (IQL) var tvåa och tvåa i gruppen; Shara Vicol (IQL) på tredje plats.

Absolut manlig kategori (+18)

IQL-spelaren Reinis Nececkis hade en bra match mot toppseeden. överraskningen gav Ian Reynoso som besegrade Pablo Martí med 6-3 6-3 i finalen.

Nästa stopp för våra IQL Tennis Academy-spelare: Warriors Tour Alicante.